sign in

April 17, 2011

An Interview with a feminist: Yvone Ridley



"Islam has freed me from worry over my love life,"_Yvonne Ridley

7 comments:

  1. waahh..kini berwajah baru.
    hehe =)
    (rumah hg ni la..)

    ReplyDelete
  2. sesuai la dgn usia.hehe...tp sbnany berfikir pjg utk tutup blog ni, maintain blog aaron je....tp nanti takut blog aaron tu jadi mcm tong sampah pulak...what do you think?

    ReplyDelete
  3. emm..xhabis dengor lg, tenet slow plak...tp best la yvonne ^.^ though at first dengar cara dia bercakap banyak tersekat2 & mcam xconfident, tp after awhile dah jadi better...best...heheh... kalo mc tu boleh kasi baik lg timing dia potong cakap orang, maybe discussion ni lagi menarik perhaps xD

    ReplyDelete
  4. i think teruskan both.
    n kekalkan konsep mcm sekarang.

    focus on family stories or parenting utk blog sana, while ur personal life or thoughts or 'phsyco' here (ade ke? hehe).
    bcoz personally i think its better that way.
    bukan jadi sampah la..tp aku lebih bersetuju dgn idea focus itu. =)

    (OPSS, JANGAN COMPARE NGN AKU YANG SGT TAK FOCUS DAN CACA MERBA ITU! hehe.)

    p/s: kak syikinnnn!! miss u =)

    ReplyDelete
  5. wei wei, cheq adalah peminat setia belog hg ok. tak caye? cer tgk brpa byk cheq komen?

    takpe, kite bakor je...

    neway, thnks for the great idea....klu mcmtu tak jadi la tutup, sebab ikut cakap cik iman (and tetiba rasa mcm belog ni dah lawa and sayang nak tutup....hakhakahak.perasan)

    ReplyDelete
  6. i like both blogs and i like all ur writings/mumblings even merepek2 pun.. heee. semua layan~~~ (^_^)v

    just keep it up!

    ReplyDelete
  7. iman!!! been missing u too ^.^

    ReplyDelete

voice